Ngejo

Posted on Agustus 30, 2012

1


Nyiar nombokan kakurangan
Gaji sabulan teu nyukupan
Tungtungna guda-gade
Bari jeung cape hate
Barang geus numpuk di pangaden
Geus beak gadekeuneun
Kabutuh heunteu eureun
Keur listrik jeung sakola
Unggal bulan teu boga
Aya nu ngabejaan
Mun butuh kaperluan
Nginjem teu hararese
Cukup make KTP
Nurutkeun tatangga ka kosipa
Najan mayarna unggal poe
Kubutuh mah kumaha engke
Sugan isuk pageto milik mah saha nu nyaho
Anu penting di imah ngejo

Iklan
Ditandai: , ,